Besplatan vebinar „Кreativna Matematika u nastavi”

Lenador studios i udruženje Кreativni učitelji orgazizuju BESPLATAN vebinar „Кreativna Matematika u nastavi”. Na vebinaru učesnici upoznaju akreditovano nastavno sredstvo i inovativnu nastavnu metodologiju početne nastave Matematike. Didaktičko sredstvo i metodologija se koriste u radu sa decom predškolskog i mlađeg školskog uzrasta. Za više detalja posetite stranicu WEBINAR.

Besplatan vebinar „Кreativna Matematika u nastavi” Pročitajte više

Šta stručnjaci misle o Kreativnoj Matematici?

Veliko je zadovoljstvo kada drugi potvrde kvalitet vašeg rada! O pozitivnom uticaju “Kreativne matematike” na naše najmlađe piše defektolog Marija Končar u svom blogu „Pitajte defektologa“, gde između ostalog kaže: “ … zahvaljući jednom inovativnom učitelju sada imamo igru koju bih ja opisala kao apgrejdovani (izvinjavam se na ovom engleskom izrazu) tablić – Kreativna matematika.”

Šta stručnjaci misle o Kreativnoj Matematici? Pročitajte više

Kreativna matematika

Kreativna matematika je upisala koordinate na manifestaciji M3 – Maj mesec matematike.

Centar za promociju nauke osmi put za redom organizuje nacionalnu manifestaciju Maj mesec matematike, sa sadržajima i programima širom Srbije. Matematika se prikazuje kroz igru, umetnost, interaktivne eksponate, radionice, naučnopopularna predavanja, filmove i druge sadržaje. Program je prilagođen svim uzrastima bez obzira na formalno obrazovanje. Osim u centrima kulture i nauke, matematika izlazi na ulice, u parkove i na sva moguća druga mesta širom Srbije.

Kreativna matematika je upisala koordinate na manifestaciji M3 – Maj mesec matematike. Pročitajte više